nedelja, 07. november 2010

HITRO, HITRO ČAS BEŽI

Prav res, hitro,hitro beži ta čas. Le kam se mu tako mudi? Ja od zadnjega oglašanja na mojem blogu, se je zgodilo kar veliko stvari. Ena od teh je bolo tradicionalno srečanje v Dekanih. V Dekanih, je vedno lepo, čeprav je letos bilo srečanje na deževen dan, ampak dobesedno zelo deževen dan. Cela Slovenija, no ja ne prav cela ,je plavala v poplavah. Ampak "otočanke" tiste, ki jih niti poplave ne zmotijo, smo šle v Dekane. V Dekanih se je srečanja udeležila tudi naša draga Vava, ki jo je bolezen hudo prizadela. Vendar je bila Vava na srečanju zelo dobre volje, držala se je sploh krasno. kakor, da bi vedela, da je to njeno zadnje srečanje je zdržala do samega konca. Na tem srečanju sem po dolgem času tudi swapala. Darilce, ki mi ga je naredila Xena, zapestnica.
Moj swap pa je izgledal takole, joj kdo ga je že dobil? Seveda, če pa je minilo že toliko časa, mi je ušlo iz spomina. No potem, kakšnih štirinajst dni po srečanju, skoraj sigurno pa ne tri tedne, nas je zapustila naša draga Vava. Na drago prijateljico, me bo v moji delovni sobi spominjalo , kar nekaj njenih izdelkov, tole je eden od njih.


V tem času, so gobe obilno "rodile". Moj dragi možiček je bil pri nabiranju le-teh zelo priden Takole je zgledala ena od nabranih košar jurčkov. Seveda so vsi varno pristali v zmrzovalniku.

V oktobru, pa obvezno v Italijo v Vincenco, kjer je sejem za ustvarjalke. Sejem je bil živ, kaj živ, več kot živ. Samo nekaj slikic,iz tega veeelikega sejma. Kjer smo nekateri bolj, drugi manj zapravljali za razno razne nujno potrebne reči. Letos priznam, sem zapravljala samo za Delica perlice. Ja res sem padla not.


Seveda pa sem v tem času tudi nekaj naredila. Predvsem sem šivala perlice, kar nekaj jih je nastalo, pa malo kvačkala perlice.


Nisem pa pozabila tudi na pletilke. Za malo nečakinjo je nastala takšna jopica


Za mojo hčero pa tale pulover.Sem pa tudi klekljala, naučila sem se nove polnitve, tale slikica verjetno ni najboljša, naslednja pa kaže cel izdelek.
In že smo v novembru. Počasi bo potrebno začeti z izdelavo božično novoletnih voščilnic. December pa bo tu kod bi mignil. Pa naj še kdo reče, da čas ne beži. Meni že.