petek, 4. december 2009

DCEMBER

Mesec, ki ja zadnji koledarski mesecv letu. Mesec, poln praznikov, pričakovanj in upanj. Prične se z miklavžem, nadaljuje z Božičem in konča s Silvestrovim. Koliko enih opravil v tem mesecu. Vsi skušamo delati nekakšne obračune, kaj smo naredili, kaj bi morali pa nismo in kaj vem kaj še vse. No jaz vsako leto decembra, ampar res čisto vsako leto, si "sveto obljubim", da ne bom več tako norela z izdelavo božično-novoletnih zadev - vseh, ne samo voščolnic, da bom voščinice delala med letom, in da bom zmanjšala njihovo število. Figo! Do sedaj, mi je od tega uspelo samo to, da sem seznam povečala,dodala nekaj imen.Hahaha.....Ampak letos, mi je vsaj nekaj uspelo, še sama nevem kako mi je uspelo izdelati večino voščilnic, ki jih klekljam, no niso še vse, ampak skoraj vse (poudarek na skoraj), ostale pa sledijo v prihodnjih dneh. Upam. Torej tele so moje prve letošnje, malo angelčkov, zvezdic pa kakšna smrekica so v tejle skupinici Seveda nisem zdrava, če ni med njimi nekaj svečk, te so mi posebaj drage
morajo pa biti tudi deteljice za srečo


ne me kregat, tale fotografija je malo slabša, smrekice, pa saj se vidi





10 komentarjev:

  1. Krasne čestitke in vidim, da je bilo ogromno dela z njimi. Vse pohvale.

    OdgovoriIzbriši
  2. Adijo pamet. Blagor prejemnikom, ampak to pa res zahteva kar nekaj časa za izdelavo. Jaz se pa kar ne morem pripraviti do tega, da bi dala čipko na vizitko, mi jih je škoda, Saj, mogoče si ap še kdaj premislim.

    Glede seznama pa ... saj smo vse na istem, tudi meni ga nikakor ne uspe skrčiti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jao,jao kok so eni pridni;)),same lepotice,tele tvoje čestitkice (a maš moj naslov:))))))))?)

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovito! Pismo, si pa vztrajna! Tudi jaz bi se težko odločila za klekljan motiv na voščilnico... mogoče res za kakšno posebno priložnost.

    Vse pohvale!

    OdgovoriIzbriši
  5. hahaha, Lili mogoč ga pa kje najdem, veš Marička klekljane čestitke naredim samo za tiste, za katere vem, da to cenijo in da jih nebodo vrgli k ostalim čestitkamGlede tega me je že srečala pamet.

    OdgovoriIzbriši
  6. madona! Ti pa si ekstra pridna, da ti uspe voščilnice celo klekljat ... jaz še papirja ne uspem nalepit na karton, kaj šele, da bi klekljala motiv za vsako voščilnco.!
    Kapo dol!!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ojej, sej to bom tud jaz enkrat znala ;) Super pridna si, in čestitke so krasne :) Kar se seznama tiče, tud naš je dolg, pa vedno rečem sam še tistim pišemo, ki...

    OdgovoriIzbriši
  8. ojej ... kok si bila pa ti letos pridna :)) to bo veliko daril ta mesec :)))

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako lepe klekljane čestitke. To pa je enega dela, upam, da prejemniki znajo ceniti to.

    OdgovoriIzbriši
  10. pridnaaa:))
    pokukaj na moj blog - pri meni te čaka nagradica ;)

    OdgovoriIzbriši

Komentarji k VESELJE DO USTVARJANJA