nedelja, 10. januar 2010

Decemberski izdelki

Da ne boste mislile, da nisem v decembru nič ustvarjala, sem , ampak nekako ni bilo časa ali pa mogoče volje, da bi stvari objavila. Na uspela sem narediti eno kvačkano zadevico, za prijateljico, ki si je izvolila tele barve. Je bila zelo vesela, jaz pa tudi, da je bila zadovočljna.
Klekljana rožica je nastajala kar nekaj časa, ni pa ni šlo, njo sem pa res dokončala v januarju hahaha.

Je pa zanimivo, če v decembru dekaš jesenske motive, meni sta bila tale dva zelo simpatična, pa sem jih naredila hrastov list z želodon in kostanjev list s kostanjem,. Enkrat malo drugače. Popestri decemberske dneve.






Ugotavljam, da klekljanja še nisem pozabila, pa kvačkanja tudi ne. Upam, da bom v letošnjem letu mikeno bolj pridna in, da bom sproti kaj objavila.



2 komentarja:

  1. včasih je res lušno, če ni treba mislit na zimo... ko te zasuje, kot si zgoraj napisala in pofotkala, pa človeku nič drugega ne preostane:)) kdaj se boš ti kaj skopala gor čez radmirski klanc pa čez hom? na kako kofico? a? :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako lepe čipke, moja mami tudi kleklja, nekaj njenih izdelkov imam na svojem blogu. Kostanj in hrast sta mi zelo všeč, se da dobit papirc?

    OdgovoriIzbriši

Komentarji k VESELJE DO USTVARJANJA