petek, 3. december 2010

Bunkasti šal in prve božično novoletne voščilnice

Seveda, bi bil skoraj greh, če ne bi probala delat teh bunkastih šalov. Sej volno sem imela že nekaj časa doma, pa nekako ni in šlo. Ampak, vedno je ampak, srečanje v Prečni in Atenka, ja moja draga kofetarca mi je zelo nazorno pokazala, kako nasnuje zanke in kako potem plete.Jasno, da je potem šlo, očitno sem grozno vizuelni tip. Evo moj prvi za Tjašo.


Vsako leto, ampak res čisto vsako leto, od kar klekljam si sveto obljubim, da ne bom več norela in delala oz. klekljala zadnje trenutke. Seveda, so to "sanje malega kitajčka", do sedaj mi to še ni uspelo. No tako sem klekljala, da se mi je že fižilo vzorčke za božično novoletne čestitke. Ja saj, če bi jih bilo kaj malega, to ne bi bil problem ampak kaj, ko je kar nekaj takih, ki enostavno že kar pričakujejo takšno čestitko. Sicer pa če ne bi rada to delala, jih verjetno ne bi v takem številu delala, čeprav priznam sem že zmanjšala na 25 komadov. hahahahahah. No tukajle je samo nekaj od tega tak mal, da se hvalim.




4 komentarji:

  1. Kak super šal!!Hude barve!!!
    Ampak nadaljevanje, ja to je pa res tak mal, da se pohvališ!!!!:):):)Nora si!!!:):)
    Sem pred leti izvedla pribljižno isto zadevo pa mi jih ni uspelo 25 narest, sem se zadovoljila z 20-imi:):):) Pa sem bila važna ko marela!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. jooooooooooj, jooooj... kolk si ti tega ustvarla! krasotičke klekljane, krasotičke pletene...
    in potepala, ja, potepala si se tudi... a se ne bi kdaj še mal čez hom pripeljala... ? :))

    OdgovoriIzbriši
  3. A to je to, pa si res lahko važno :)).

    Ta , da nekateri pričakujejo, takšne lepe, ja , to si pa sama kriva, si jih že tako navadila :)).

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobro, da si takšen vizualni tip. Šal je dobro izpadel. Jaz sem bolj tutl butl:))) Čestitke so pa izjemne (kot vsako leto). Vsaka ti čast, da se toliko potrudiš.

    OdgovoriIzbriši

Komentarji k VESELJE DO USTVARJANJA