petek, 15. april 2011

Smrkec in perlice

Risanka Smrkci, veliko časa nazaj je bila zelo popularna. No in ena velika Smrketa, mi je dala tole naročilo. Rada bi imela ata Smrka, daj naredi. Malo sem se upirala, ampak pri klekljanju me vedno potegne, da se odločim za. Tako je po veliko začetkih in koncih nastal tale - spominček na eno prijetno risanko. Priznam, mi je šlo malo na živčke, kako narediti iz perlic prstan.Sem probala in je šlo. Slikica ni najboljša, ampak vidi pa se, ko bom naredila drugega bo tudi slikica boljša.
Pa še nekaj obeskov, ki so nastali v tem času.


Načrt za tole zapestnico, pa je bil že kar nekaj časa v mojem arhivu. Že dolgo časa nazaj mi ga je prijazno poslala ena prav prijetna otočanka. Pa je čakal in čakal, in končno dočakal svojo izdelavo. Sem kar nekaj časa rabila, da sem ga popolnoma osvojila. Takole pa zadeva zgleda.

7 komentarjev:

  1. Pridna pridna Lidija! Smrkec je super, pa toliko lepot iz perličk! Moje bodo pa verjetno morale kar do poletnega dopusta počakat...

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako si pridna! Smrkec in perličaste lepotičke- vse je super!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ti si pa res turbo, se vidi, da ti res nič ne manjka, ko nam lahko toliko lepot na enkrat pokažeš ;)).

    OdgovoriIzbriši
  4. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moj Smrkec <3 iiii kak je fin HVALA šicaaaa :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Smrkec je fantastičen! izdelki iz perlic pa tudi niso od muh....krasno.

    OdgovoriIzbriši
  6. koliko ustvarjaš.... lepo, ne o klekljih, ne o perlicah nimam pojma... zato samo gledam in grizem nohte... jaz bi tuuuuuuuuud! :)

    OdgovoriIzbriši

Komentarji k VESELJE DO USTVARJANJA