ponedeljek, 13. februar 2012

Skoki na Ljubnem

Kurenti so prišli na Ljubno odganjat zimo in spodbujat dekleta
Predsednik je podelil prvo nagrado , "američanka" je v drugi seriji skočila celo 95 m
Takole so se fantje po prvi seriji skokov podali na sakaklnico in jo urejaliEna od 46 skakalk iz celega sveta za zaletišču, na velikem ekranu
Pa še pogled na skaklnico

V soboto in nedeljo so bili na Ljubnem skoki za ženske bil je pravzaprav FIS svetovni pokal v smučarskih skokih za ženske. Udeležilo se ga je 46 tekmovalk iz celega sveta, med njimi tudi "vražje Slovenke" kot jih imenujejeo. Punce so bile neverjetne. Če samo pomislim od kod so skakale me kar mine. Tako drobcene pa tako simpatične, da ne moreš verjeti.Vreme je hvala bogu kar služilo, tako da so se lahko odvili vsi skoki po planih. V soboto se je bil boj med Američanko in Japonko. Zmagala je američanka tretja pa je bila simpatična Daniela Irascko iz Avstrije. V nedeljo pa sta zopet bili boj Amerika in Japonska, tudi tokrat je bila uspešnejša Amerika , Američanka je skočila 95 m in premagala Japonko, ki je skočila 91 m v drugem skoku.
Dekleta so povedala, da je bilo vzdušje izjemno, bojda še nikjer takšno, pa tudi gledalcev je bilo več kot kjerkoli do sedaj. Pa je tudi miniaturno Ljubno doživelo svoj veliki dan. Bravo mi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Komentarji k VESELJE DO USTVARJANJA