petek, 15. januar 2010

Pladenj

Nekoč, pred časom sem probala delat tale prtiček z rožicami, kjer nisem uporabila belega sukanca, ampak malo drugačnega. Delala sem ga kar nekaj časa- nato pa pozabila nanj.
V decembru, sem pa v "kitajski trgovini" zagledala takšne pladnje, in ker sem ga morala nujno imet, za vsak slučaj, je čakal do včeraj.
Včeraj , sem bila pridna in malo pospravljala, sem ga pa našla in nesla k steklarju, da mi je izrezal steklo. Seveda nisem imela pojma, kaj naj dam spodaj. No bo treba naredit čipko. Ampak, ker sem imela še kar pospravljalski virus, sem v moji škatli z klekljani izdelki našla.
Se mi je zdelo, da bi dobro izgledalo Pa še enkrat.


nedelja, 10. januar 2010

Sneeeeg

Snegm ja tale bela zadevica, ki je padala in padala v četrtek, pa veselo v petek, da o soboti ne govorim. Tkole je zgledal pogled na radmirsko polje v nedeljo zjutraj, ko je začel kukati sonček izza oblačkov. No tukajle je pa res lepo sijalo in je bilo prav lepo pogledati proti Raduhi, ki je bila sicer skrita v megli.


Kup nakidanega snega pred našo hišo, sosedova je kar malo skrita. In to je kup samo izpred hiše parking, ga je zapadla blizu pol metra. Si predstavljate kako ga je bilo "fino" kidat.


Pa še en pogled proti vasi, vse je veselo zasneženo kot že dolgo ni bilo.Tisto v sredi med telegrafnco in grmom je cesta, za vsak slučaj, da se ve.







Decemberski izdelki

Da ne boste mislile, da nisem v decembru nič ustvarjala, sem , ampak nekako ni bilo časa ali pa mogoče volje, da bi stvari objavila. Na uspela sem narediti eno kvačkano zadevico, za prijateljico, ki si je izvolila tele barve. Je bila zelo vesela, jaz pa tudi, da je bila zadovočljna.
Klekljana rožica je nastajala kar nekaj časa, ni pa ni šlo, njo sem pa res dokončala v januarju hahaha.

Je pa zanimivo, če v decembru dekaš jesenske motive, meni sta bila tale dva zelo simpatična, pa sem jih naredila hrastov list z želodon in kostanjev list s kostanjem,. Enkrat malo drugače. Popestri decemberske dneve.






Ugotavljam, da klekljanja še nisem pozabila, pa kvačkanja tudi ne. Upam, da bom v letošnjem letu mikeno bolj pridna in, da bom sproti kaj objavila.